Organisaatiot, toimipaikat ja kiinteistöt

Hallitse toimipaikan hiilijalanjälkeä

Organisaation tai toimipaikan hiilijalanjäljen laskenta ja vapaaehtoinen hiilijalanjäljen kompensointi on konkreettinen ilmastoteko ja osa yritysten vastuullista ympäristöstrategiaa. Kulutuksen ja päästöjen seuraaminen, vähentäminen ja kompensointi on ilmastonmuutoksen hallitsemista tehokkaimmillaan.

Toimipaikan hiilijalanjälkeä voi pienentää tehokkaasti seurannan avulla. Kasvihuonekaasupäästöt, joita työpaikat eivät voi välttää, voidaan kompensoida vapaaehtoisilla päästövähennyksillä.

Palveluumme kuuluu toimitilojen hiilijalanjäljen laskenta sekä suositukset kertaluonteisista ja jatkuvista toimenpiteistä ilmastokuormituksen pienentämiseksi. Laskennassa seurataan tärkeimpiä toimiston, kiinteistöjen ja työnteon hiilijalanjälkeen vaikuttavia muuttujia ja tavoitellaan hiilijalanjäljen pienentämistä kestävien ja tietoisten valintojen kautta.

Välitämme myös jäljelle jäävän kuormituksen kompensoimiseksi tarvittavan päästövähennysmäärän vapaaehtoiselta päästökauppamarkkinalta ja myönnämme päästövähennystoimenpiteistä sertifiointitodistuksen. Autamme julkistamaan yrityksenne ilmastoteot ja hyödyntämään markkinoinnilliset näkökohdat.