Tapahtumat

Erotu ympäristövastuullisuudella

Olipa kyseessä festari, messu, yritystapahtuma, seminaari, markkinointitapahtuma, kaupunkitapahtuma tai vaikkapa kiertue, ympäristövastuullisuus nousee yleisöjen ja yhteistyökumppanien arvomaailmassa korkealle. Olemme olleet ensimmäisenä tuomassa hiilijalanjäljen huomioimista ja kompensointia suomalaisiin suurtapahtumiin hyvin tuloksin ja trendi vahvistuu.

Tapahtuma on yleensä räätälöity kokonaisuus, joka ei tavallisesti sellaisenaan toistu ja on prosessina vaikeammin optimoitavissa. Tästä syystä tapahtumissa saattaa kulua paljon energiaa hukkaan ja hyödykkeiden kulutus on helposti kertakäyttöistä. Ottamalla ympäristönäkökohdat aikaisessa vaiheessa huomioon, voidaan pienten ja suurten tapahtumien ympäristökuormitusta vähentää huomattavasti. Ympäristönäkökohdat huomioon ottavaan tapahtumaan on myös miellyttävämpi osallistua.

Konsultoimme tapahtumien energia-asioissa, materiaalikierron ja jätehuollon optimoinnissa, kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä ja kompensoinnissa sekä yleisön ohjaamisessa vastuulliseen osallistumiseen. Viestinnän rooli on luonnollisesti keskeistä ympäristö- ja kilpailuetujen saavuttamiseksi – siinäkin voimme auttaa.