Mitä teemme

Nordic Offset on kumppanisi ympäristövastuullisissa teoissa

Nordic Offset auttaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan hiilijalanjäljestään. Toimme jo vuonna 2008 ensimmäisenä kotimaisena toimijana yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida hiilijalanjälkensä sertifioiduilla päästövähennyksillä tai pysyvillä hiilinielujen lisäyksillä. Nykyisin palvelumme kattavat kokonaisvaltaisen hiilijalanjäljen kartoittamisen, yksittäisten päästökohteiden laskennan, ympäristöstrategisen konsultoinnin, päästökompensointien kaupan sekä asiantuntevan viestintäavun.

Palveluidemme avulla voit ottaa vastuuta toimintasi aiheuttamasta ympäristörasitteesta. Samalla tiedostat hiilijalanjäljen suuruuden ja pystyt tekemään hiilijalanjälkeä pienentäviä tekoja. Vähentämällä turhaa kulutusta ja kompensoimalla välttämättömän, otat konkreettisia askeleita kohti CO₂-neutraalia toimintatapaa.

Kotimaisena globaalissa verkostossa

Paikallisen konsultointiroolin lisäksi Nordic Offset Oy toimii suomalaisena yrityksenä kansainvälisessä vapaaehtoisen päästökaupan toimijaverkostossa, jonka tarkoituksena on nopeuttaa uusiutuvien energiamuotojen ja energiatehokkuushankkeiden syntymistä markkinavetoisesti. Lisäksi vapaaehtoisen päästökaupan avulla tuetaan muun muassa metsityshankkeita ja pysyvien hiilinielujen syntymistä.

Projektiverkosto on globaali, mutta toimii suomalaistenkin hyväksi, koska ilmakehämme on yhteinen eikä ilmastonmuutos tunne valtiorajoja. Ilmastonmuutoksen kannalta on samantekevää, missä päästöjä syntyy ja missä niitä vähennetään tai missä pysyviä hiilinieluja lisätään.

Nordic Offset vieraili tutustumassa Etiopian Sodon alueen metsityshankkeeseen paikallisten kumppanien seurassa.