Harjoittelija ilmastovastuun asiantuntijayritykseen (osa-aikainen)

Nordic Offset Oy on vuonna 2008 perustettu ilmastovastuun asiantuntijayritys. Meillä on vahva osaaminen ja näyttö ilmastokonsultoinnista eri toimialoilla ja olemme Suomen johtava hiilijalanjäljen hallinnan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hiilijalanjäljen laskenta, elinkaariarviointi, kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen liittyvä konsultointi sekä kestävyysraportointi.

Etsimme asiantuntijatiimiimme opintojensa loppuvaiheessa olevaa ympäristökonsultoinnista ja ilmastovastuusta kiinnostunutta opiskelijaa. Työssä pääset perehtymään laaja-alaisesti ilmastovastuun eri teemoihin sekä kehittämään osaamistasi asiantuntijatyössä.

Työnkuvaasi kuuluu projektitiimimme tukeminen erilaisissa asiakasprojekteissa, ja tehtäväsi voi koostua esimerkiksi tiedonhausta ja erilaisten tietokantojen käytöstä, päästökertoimien vertailusta, Excel-pohjaisissa päästölaskennoissa avustamisesta sekä erilaisten raporttien laatimisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu avustaminen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten asiakastietokannan ylläpidossa. Koulutamme ja perehdytämme kaikkiin tehtäviin.

Toivomme sinulta hiilijalanjäljen laskennan (mukaan lukien elinkaarianalyysit) ja ilmastovastuun tuntemusta opintojesi ja/tai mahdollisen aiemman työkokemuksesi kautta. Olet työtehtävissäsi tarkka ja huolellinen sekä suoriudut hyvin rutiinitehtävistä. Kannat vastuun omasta työpanoksestasi, olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä. Osaat käyttää monipuolisesti Microsoft-ohjelmia (erityisesti Excel ja Power Point) ja hallitset sujuvasti suomen- ja englanninkielen. Kokemuksen kartuttua voit mahdollisesti olla myös kiinnostunut kehittämään rooliasi tiimissä.

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä?

Työaika: sovittava viikoittainen tuntityö

Työn alkaminen ja työsuhteen kesto: 15.1.2024 tai muu sovittava

Työpaikan sijainti: pääasiallisesti etätyö, työpiste Keilaniemessä

Palkkaus: tuntipohjainen

Yhteystiedot: Maija Saijonmaa, maija.saijonmaa@nordicoffset.com, + 358 50 3566 820

 

Tule mukaan tiimiimme kehittymään kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla!

 

Lähetä hakemuksesi ja CV sekä toiveesi tuntityömäärästä ja palkasta 8.1.2024 mennessä osoitteeseen info@nordicoffset.com